SYOK Podcast ‘Confession Bilik Gelap’ Kembali Bersama Sudirman Tahir
04
February
2022

SYOK Podcast ‘Confession Bilik Gelap’ Kembali Bersama Sudirman Tahir

Strim kisah-kisah benar warga Malaysia serta selebriti tempatan melalui aplikasi SYOK

Semua rakyat Malaysia boleh menikmati musim kedua siri SYOK podcast ‘Confession Bilik Gelap’ bersama hos Sudirman Tahir (Sudir), seorang wartawan berpengalaman yang akan meneruskan perjalanan dalam merungkai kisah inspirasi, tragis dan tawa yang membawa teladan daripada rakyat Malaysia. Musim kedua ‘Confession Bilik Gelap’ boleh distrim sekarang menerusi aplikasi dan di laman rasmi SYOK.

Sudir, wartawan berpengalaman luas dalam bidang penulisan, membawa pendengar ‘Confession Bilik Gelap’ menyusuri kisah-kisah benar yang diceritakan secara telus dan jujur daripada barisan selebriti tempatan, pemilik perniagaan dan rakyat Malaysia dari pelbagai lagi latar belakang, dengan tujuan untuk berkongsi pengalaman dan memberi panduan.

Para peminat boleh strim dan menantikan episod-episod baharu musim kedua ‘Confession Bilik Gelap’ termasuk:

  • Episod 1: Alia Najihah Alias,pereka fesyen tempatan bersama kisah hidupnya membangunkan perniagaan butik di usia muda.
  • Episod 2: Diraf Dias, kerjaya sebagai pustakawan tidak menghalangnya untuk menunjukkan minat dan menghargai dalam dunia hiburan tempatan.
  • Episod 3: Isha Norsham, personaliti radio ERA dan pengacara TV, menceritakan kisah jujur tentang dirinya yang tidak diketahui ramai sebelum ini.

Nantikan episod-episod baharu siri SYOK podcast ini yang akan disediakan pada setiap Khamis, bermula jam 10 pagi menerusi aplikasi dan di laman rasmi SYOK. Para peminat boleh menantikan episod selanjutnya pada minggu-minggu seterusnya.

Untuk maklumat lanjut tentang siri SYOK podcast ‘Confession Bilik Gelap’ Musim Kedua, layari bm.syok.my/podcast atau muat turun aplikasi SYOK.